ons clubkampioenschap

Clubkampioen

Om mee te kunnen spelen moet je lid zijn van onze vereniging.

Wil je meedoen om het kampioenschap dan moet je tenminste 30 partijen spelen.

Elke woensdagavond, met uitzondering van de laatste woensdag van de maand, spelen we.

Er wordt dan van je verwacht dat je tenminste twee partijen mee doet. Geef dan wel vóór het begin van de avond aan dat je maar twee partijen kan meedoen. Je mag ook starten met de tweede speelronde, maar dat moet wel voor het begin van de avond bij de spelleider bekend zijn.

De prijsverdeling is veranderd. Omdat C-licentiehouders in een nadelige positie verkeren ten opzichte van de W-licentiespelers is daar wat op bedacht, zij hebben een aparte 1e en 2e prijs. De voorwaarde voor het winnen blijft echter gelijk, tenminste 30 partijen spelen.

W-licentiehouders, 4 prijzen

C-licentiehouders, 2 prijzen

De waarde van de prijzen zijn voor beide categorieën gelijk.

N.b., het verschil in aantal prijzen komt omdat er momenteel maar 5 C-licentiehouders meedoen.

 

Elke woensdagavond is clubavond behalve de laatste van de maand, dan wordt er een €urotoernooi gehouden.

De strijd om het zomerkampioenschap start altijd op de eerste woensdag van april en eindigt op de voorlaatste woensdag van september.

Die voor het winterkampioenschap start altijd op de eerste woensdag van oktober en eindigt op de voorlaatste woensdag van maart.

 

Door allerlei tussen gekomen dingen waren we vergeten de eindstand van de Zomer Clubkampioen te vermelden. De laatste avond kon het nog alle kanten uit, jammer genoeg moest Bas deze avond iets anders doen. Hierdoor konden Jo, Carel, Eef en Evert nog aanspraak maken op deze titel. Uiteindelijk werd Eef Eikenaar terecht kamioen dit jaar. 2e werd Evert Koorman, 3e Bas Meester, 4e Carel ten Berge.

Ook was er dit jaar prijs voor de beste C-licentiehouders. De enige maar ook terechte winnaar werd Kor van Dijk.