Sponsoren

Hier vind je de bedrijven die onze club een warm hart toedragen, ieder op zijn eigen wijze

Salland brengt jou, je club én de regio in beweging
Kom in beweging in de regio. Hoe? Salland Zorgverzekeringen is met de Salland Clubactie trotse sponsor van jouw club. Verder sponsoren we nog tal van andere lokale sportevents. En dat niet alleen! Jaarlijks geeft Salland sportclubs een financieel steuntje in de rug met het Innovatiebudget. Samen staan we sterk. Doe je mee?

Koffiebranderij Mocca d'Or brandt kwaliteitskoffie speciaal voor horeca, speciaalzaken en bedrijven. Dit volgens het unieke Slow Roast procedé.

Over Loohuis/voorheen Assies

Wij zijn betrouwbaar, deskundig en betrokken naar al onze relaties en medewerkers, waarbij samenwerking voorop staat.

Loohuis Installatiegroep is een solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine (D) en daarnaast een advies-, service- en beveiligingsbedrijf. Met meer dan 600 medewerkers bieden we opdrachtgevers een professionele en geïntegreerde aanpak voor ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van alle technische installaties in woningen, woongebouwen, utiliteitsbouw, retail en industrie. Een familiebedrijf met een historie van meer dan 70 jaar.

Zonnegilde is dé specialist op het gebied van zakelijke zonnepaneelprojecten. We adviseren bedrijven, (semi)overheden, vastgoedontwikkelaars, aannemers en grondeigenaren bij het verduurzamen en exploiteren van rendabele installaties en zonneparken. De zonnepaneelprojecten realiseren we met eigen mensen. Tijdens het realisatietraject ondersteunen we klanten op het gebied van financiering, subsidie, beheer en onderhoud, zodat ze hun PV-installatie op de korte en de lange termijn zorgeloos kunnen exploiteren.

Van der Kolk Zwolle is een modern bedrijf met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.

We zijn werkzaam in verschillende sectoren, zoals grondverzet, veeg- en reinigingswerk, kolkenreiniging, container verhuur en calamiteiten support.

Betrouwbaarheid, flexibiliteit, vakbekwaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, staan hoog in het vaandel bij ons ruim55jaar bestaand bedrijf. Ook gaan westeeds met de tijd mee. Sinds 2002 is ons bedrijf volledig VCA -gecertificeerd, lid van Cumela en in het bezit van een vergunning Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast beschikken we over erkende beroepsverkeersregelaars.

Ons bedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar en beschikbaar.

Voor meer informatie over ons bedrijf en onze werkzaamheden, kunt u contactmet ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier. Of komt u eens langs in Zwolle voor een kop koffie. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Echt slagers vlees met de smaak van vroeger? De smaak van vlees zoals oma dat vroeger bereidde? Slagerij van Guilik is dé ambachtelijke slager in Zwolle, Hattem en omgeving.

Wij zijn sinds 1986 gevestigd in Boni Zwolle, en sinds februari 2020 in Boni Hattem! Vanaf april 2021 hebben we ook een winkel in Loosdrecht. Vanuit deze ambachtelijke slagerijen in de supermarkt bedienen wij een groot publiek met ons kwaliteitsvlees.

Kwaliteitsproducten gemaakt met passie en ambachtelijk vakmanschap!

Bij Slagerij van Guilik kun je het hele jaar door terecht voor vlees van topkwaliteit.Vlees voor op de barbecue, een feestje of als snack?

Wij hebben het allemaal! Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor dagverse maaltijden en buffetten.Leuk voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of particuliere catering!

Of vries onze kant-en-klare dagverse maaltijden meteen in na aankoop. Dan heb jij altijd een heerlijk gezonde diepvriesmaaltijd op voorraad!

De Gilden verwerft en ontwikkelt zelfstandig projecten, maar ook in samenwerkingsverband met of in opdracht van derden, zoals diverse landelijk opererende projectontwikkelaars, zorginstellingen en corporaties.


Vroegtijdig wordt samenwerking gezocht met gemeenten, provincies en diverse externe deskundigen om te komen tot kwalitatief hoogwaardige plannen binnen een vooraf vastgesteld financieel kader.


We zijn innovatief en duurzaam. Een belangrijk speerpunt van ons is het ontwikkelen en realiseren van projecten met 0-energiewoningen en het toepassen van duurzaamheids- concepten op wijkniveau.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de inrichting van uw tuin!
Wij beschikken over een groot assortiment bestratingsmaterialen, schuttingen, blokhutten, tuinhout, kunstgras, grindplaten, tuinverlichting en tuindecoratie. Hierdoor bieden wij u een complete inrichting voor uw tuin op één adres.

Als dealer van MBI, Morssinkhof Groep sierbestrating, Oprey & Beisterveld, Wienerberger, Marlux, Tuinvisie,
Woodvision, Hillhout en Hecmar zijn wij in staat u een kwalitatief goed product aan te bieden voor een scherpe prijs. In de omgeving Zwolle zelfs gratis* bezorging!

In onze showtuin tonen wij u op 1000 m2 onze ruime collectie aan producten en geven wij u graag advies op maat.
Bezoekt u onze webshop om alvast inspiratie op te doen!

Altijd de laagste prijs

Voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen ben je bij Boni altijd het goedkoopst uit. Wij kopen het scherpste in. Daarnaast meten wij wekelijksde prijzen vanandere supermarkten. Daar passen wij onze prijzen op aan.Zo ben je gegarandeerd het goedkoopste uit!